Wie is Mariette?

Mijn ouders zeiden vroeger altijd dat ik van de

melkboer was, want ik deed ALLES anders.

Mijn conclusie: Ik ben ook anders!

Ik zie de Ander namelijk vanuit zijn of haar totaliteit in alle lagen verbonden. Als een Mri-scanner scan ik door iemand heen en lees ik waarom iemand op Aarde is en hoe het werkt in iemand als mens. Daarbij zie ik niet alleen het mensengedeelte, maar ook de kern van iemand en hoe iemand verbonden is met Alles.

Wist jij b.v. dat jij naast jouw lijf en hersens en alles wat daarbij hoort, ook nog bestaat uit een kern van licht? Veel mensen zijn zich hier niet van bewust, echter zoals ik waarneem, is dit letterlijk de starter van ieder ZIJN op deze aarde. Waarbij jij bestaat uit zeven lagen en al deze lagen werken voortdurend samen. Hoe meer je dit van jezelf weet of bv van jouw kind, jouw partner, hoe makkelijker we samen kunnen ZIJN.

Iets wat ik kan vertalen en inmiddels internationaal mag doen. Daarbij schouw ik ook wat velen: het Akashaveld of de wetenschap liever het Verenigd veld noemen. Waarbij de wetenschap inmiddels al zover is, dat ze de standen van alle energie als mens kunnen meten, echter nog heel vaak geen antwoorden hebben op de vele manieren van het gebruik van ons Licht.

Ik wel, want ik lees dit LICHT.

Inmiddels al vele jaren vanuit mijn praktijk, alwaar ik gesprekken heb, les mag geven hierin, trainingen verzorg en vele antwoorden heb kunnen geven op vragen van mensen groot & klein en hoe te mogen en kunnen ZIJN op deze aarde. Praktisch als vertaler via taal en daarnaast via al mijn beeldend werk. Ik zou niet anders kunnen, immers het plan is dat we het SAMEN regelen op deze aarde, dit is mijn aandeel.

Wees welkom als ik iets voor jou mag betekenen, als je wilt dat ik mee zal kijken, mee zal denken of advies mag geven.

Liefs Mariette