Wat is Licht-Voeding?

LIFEN

Welkom bij 5* sterren restaurant AARDE, de plek waar alles in voeding beschikbaar is. Dit met de specifieke eigenschap dat jouw prachtige wezen kan en mag  groeien in universele verbinding.

Een uniek restaurant met eigen tuin, we noemen haar de natuur en daarbij heeft dit unieke restaurant een gehele eigen schijf van zeven.

De schijf van zeven kun je onderverdelen in afdelingen die vertegenwoordigd zijn in het  restaurant.

Deze unieke 7 zijn:

Licht-Ziel-Energie-Lijf-Hersens-Aarde aansluiting- Alles omvattend.

Deze prachtige zeven zijn allemaal in jouw mensenvorm vertegenwoordigd!

En voor elk onderdeel in jou, is er voeding beschikbaar. Voeding waar ons wezen zich in mate of overmate aan tegoed kan doen.

Nu denken jullie bij het lezen hiervan wellicht aan vast voedsel, echter ik heb het over een ander soort voedsel: ik heb het over LICHT-VOEDING.

Iets wat vanaf dag 1 op deze aarde bewust in LEVEN aanwezig is en waar jij letterlijk een aandeel in hebt.

Licht-Voeding in LEVEN, is voor ons een intelligent werkend systeem en heeft als functie om ons totale wezen te laten groeien. Dit in de samenhang en constante uitwisseling met elkaar.

Heel simpel gezegd: alles wat jij als wezen op aarde in LEVEN uitzend en in LEVEN tot jou neemt =  een ingrediënt in de totale Licht-Voeding.

Jouw kern bestaat uit puur Licht, alles omvattend aangesloten universeel en samen groeien wij elke seconde door uit te wisselen met elkaar. Wat je al kan deel je uit, wat je nog mag leren, krijg je tot je. Dit is LEVEN in Licht-Voeding, LIFE, Light to Feed Exchange.

Wij eten letterlijk het LEVEN.

In dit blog plaats ik, Mariette Eikelboom, elke dag een Licht-Zegel die gevuld is met Licht-Voeding. Om tot je te nemen en steeds meer te leren over onze universele verbondenheid.

In september 2019, zal ik een 7 maanden online training specifiek over Licht-Voeding gaan geven. LIFE: Light to Feed Exchange.

Informatie hierover staat vanaf april 2019 op http://www.lichtfladderaars.com