Huishoudelijke zaken

Beste bezoeker,

Omdat het uit ervaring  is gebleken dat het belangrijk is om misverstanden tegen te gaan, hebben wij vanuit de Lichtfladderaars een aantal algemene voorwaarden. Zoals ze hieronder beschreven worden, gelden ze voor alle producten en diensten vanuit de Lichtfladderaars.

⇒  Lichtfladderaars hebben geen specifieke krachten en kunnen dus niet verantwoordelijk gesteld worden of gekoppeld worden aan lichamelijke of psychische klachten.

⇒  Mariette beschikt niet over specifieke  krachten en kan dus niet verantwoordelijk gesteld worden of gekoppeld worden aan iemands lichamelijk en/of psychische klachten die ontstaan in de periode nadat iemand Mariette gesproken heeft of nadat ze een schilderij en/of beeld gemaakt heeft middels een Lichtfladderaar of geïllustreerde brief.

⇒  Mariette zal nooit iemand voor, tijdens of na gesprekken aanraden om te stoppen met medicatie, therapie en/of adviezen geven op medisch/psychisch gebied. Hiervoor is de persoon zelf verantwoordelijk.

⇒  Mariette geeft geen medisch en/of geestelijk advies. Waarbij ze altijd meteen zal teruggeven als ze het gevoel heeft dat degene tegenover haar beter naar iemand kan gaan, die medisch en/of geestelijk met deze persoon aan de slag kan.

⇒  De Lichtfladderaars en al hun beeldmateriaal zijn beschermd. Doorverkoop, handel, kopiëren en gebruik van ons beeldmateriaal in welke vorm dan ook en/of de Lichtfladderaars is dus ook niet toegestaan zonder toestemming van ons.
De Lichtfladderaars zijn gedeponeerd bij het Benelux Bureau voor Intellectuele eigendom in Den Haag.

⇒  Na boeking van gesprekken, trainingen, lessen  en/ of  lezingen geven wij geen geld retour bij afzegging, mits daar een goede reden voor is en er geen andere optie was dan annuleren. Hierbij rekenen we dan administratiekosten (inklusief btw).

⇒  Persoonlijke gegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, email of andere gegevens worden nooit aan derden verstrekt. We gebruiken deze gegevens nooit voor het versturen van reclame of degelijke. We versturen als Lichtfladderaars nooit reclame in welke vorm dan ook aan derden.

⇒ Lichtfladderaars zijn geen sekte. We doen ons best andere wezens met rust te laten. We zullen nooit andere wezens dwingen.

⇒  Ben je niet tevreden of heb je opmerkingen/vragen, laat het ons weten op Lichtfladderaars@hotmail.com