LiFE voorbeeld menu #online training start 1 september 2019.

Licht-Voeding zit verweven in alles. Elke stap die jij letterlijk zet, elke gedachte die jij hebt, elk woord wat jij uitspreekt, elk beeld wat jij tot je neemt, elke taal die je hoort, elke handeling die jij doet en elke ademhaling die jij tot je neemt is gevuld vanuit Licht-Voeding. En dit gaat nogmaals veel verder dan enkel de mens, want alles wat Universeel leeft, is aangesloten op deze voeding en heeft een aandeel in aanvullen, verwerken en uitzenden.

Licht-Voeding is aan het vernieuwen op dit moment, specifiek op deze aarde. We krijgen letterlijk nieuwe ingrediënten erbij, die direct effect hebben op ons ZIJN hier als mens op aarde. Onze vorm krijgt een update en niet zomaar 1, we zijn aan het transformeren.

We worden wezens van pure LIEFDE. Hierin gaan we hulp krijgen van ander Lichtvolkeren die ons nieuwe soorten Licht-Voeding gaan brengen.

Wist je dat de volkeren van het Andromeda stelsel andere Licht-voeding in frequentie afgeven dan de mensen op aarde?  Wist je dat deze nieuwe levens cyclus op aarde een andere waarde in getallen als element heeft gekregen? Wist je dat  we steeds meer samen gaan werken in bewustzijn met diverse engelen afdelingen. Wist je dat het element LIEFDE letterlijk steeds meer via jouw zintuigen zich zal verweven en steeds meer mensen op aarde letterlijk hierdoor zullen helen? Klinkt heel logisch en toch weten nog heel weinig mensen wat Licht-Voeding is.  Deze Licht-Voeding vanuit LEVEN, maakt jou precies tot wat je nu bent. Zonder deze Licht-Voeding bestonden en bestaan wij niet op deze prachtige aarde. Zonder aarde, zouden nu letterlijk diverse andere lichtvolkeren niet kunnen bestaan, zoveel voeding in LICHT geeft zij.

Wij voeden elkaar!

En ik mag jullie voeden, 7 maanden lang via LiFE. Hieronder weer een proef menu om te ervaren wat LiFE nu eigenlijk is.

Ingrediënt 1: zacht paars, violet zal je de komende periode tonen dat kracht gelijk staat aan zacht. Een letterlijk nieuwe waarde van de kleur, want oud paars staat gelijk aan macht. Draag je dus macht of ben je onderdeel van macht, zet hier dan violet tegenaan. Letterlijk in jouw kledingkeuze, in jouw sieraden, in de edelstenen, in de potloden waar je mee zult tekenen. Verweef je met dit nieuwe violet, ze draagt in verbinding ons nieuwe licht in zachtheid. Ze is doorschijnend en zo zacht dat je haar wilt omarmen.

Ingrediënt 2: Klanken zullen steeds meer een nieuwe trilling in de mensenvorm aanzetten. Waarbij de klanken van de oude indianen trommels, de sjamaan trommels en de klanken van het zingen hierbij, letterlijk zaken zullen schuiven. Van oud naar nieuw. De klank: Aiowee in een herhaling als een matra hardop in zachtheid laten klinken, zal in jou een trilling veroorzaken. Net zoals de druppel die na het raken van het water kringen zal geven. Ze zal je toestand eerst spiegelen en daarna zuiveren. Dus niet stoppen met zingen als je emotioneel wordt, juist er doorheen. Je zal gaan voelen dat het daarna steeds Lichter in jou wordt. Je oud is mee met de wind.

Ingrediënt 3: JëspÜ is een gidsverbinding van Lichtvolkeren van Sagitta. Ze bevinden zich in de melkweg aan de noordelijke kant. JëspÜ en zijn volkeren zijn op dit moment heel erg verbonden in lichtvoeding met oa Ijsland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Groenland en Finland. Hier worden op dit moment letterlijk nieuwe groeiverbindingen voor aarde aangemaakt en deze zullen oa via kristallijnen en het stelsel van de aarde zelf geboren worden. Deze lijnen zullen zich steeds meer als veld om deze gaan zetten. JëspÜ vraagt jullie, om als je in deze landen bent op dit moment, om in kalmte en liefde hier te zijn. Zie het alsof er letterlijk een cyclus van geboorte plaats zal vinden, iets wat letterlijk kwetsbaar is en dus gedragen mag worden door ons.

** Heel mooi om te zien dat diverse mensen die ik ken, letterlijk op dit moment in 1 van die landen aanwezig zijn en zo aansluiten in samenwerking voor deze nieuwe geboorte. Vaak vergeten wij het, maar alles wat op deze aarde aanwezig is, was al universeel aanwezig. Dus zijn de meesten van ons NU bewust weer op deze aarde, oa om geboorte van LEVEN te begeleiden.

Daarbij is het belangrijk dat we in Europa de LichtAlven gaan erkennen in hun belangrijke taak hier op deze aarde. Ze houden zich bezig met geboorte van nieuw LEVEN, dus letterlijk het element LEVEN. Zij voeden dit met nieuw licht. JëspÜ en zijn volkeren zijn hier ook mee verbonden en weten hoe enorm belangrijk de LichtAlven nu zijn voor de nieuwe kiemen in harmonie hier op deze aarde. LichtAlven werken veel samen met jong leven, dus wees je bewust als in jong leven naast je hebt: je bent altijd in gezelschap van pure Alven liefde. Bedankt ze…

Als je meer wilt leren, samen wilt groeien en 7 maanden elke week les hierin wilt: ga naar http://www.lichtfladderaars.com om je op te geven voor LiFE.

De inschrijving stopt op 25 augustus.

Lieve groet Mariette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s