LiFE voorbeeld menu #online training start 1 september 2019.

Wist je dat al het water op deze aarde, letterlijk met elkaar in verbinding staat en met elkaar communiceert.

En wist je dat water net zo LEVEND in Licht in beweging is, in deze communicatie als Jij en Ik.

Dit gaat zover dat alles wat een beweging in gang zet dmv water, een reactie geeft in water, heel letterlijk.

Waarbij tijd net zoals bij ons, de geleider is van wanneer de reactie plaats zal vinden.

Al het water waar dan ook, is inmiddels bekend, reageert letterlijk in tastbare reactie op elkaar. Waarbij er vaak een vertraging op de lijn zit qua reageren. Zo komt het voor dat er met gemak 1 tot 2 eeuwen tussen zitten, eer de reactie plaats zal vinden. Echter hij vindt altijd plaats.

Net zoals de bomen hun wortelverbindingen hebben kilometers lang en samen met oa de wind werken, zo heeft water ook haar kilometers lange verbinding.

ZE IS NAMELIJK 1 WEZEN, dus al het water is zij zelf!

Net zoals jij bestaat, zo bestaat zij, echter haar vorm is anders.

Dus is de reactie die zij geeft niet meer en niet minder, een reactie van haar zelf op wat er daarvoor met haar en in haar gebeurt is.

Realiseer je in dit hele stuk, dat jij als mens voor het grootste gedeelte uit water bestaat. Iets wat ik tijdens LIMURA-O-QI heel vaak heb besproken, want naast dat water op zichzelf reageert, draagt zij net als jij en ik een geheugen!

Dus gebeurt er iets in haar, dan reageert ons lijf, want haar WATER zit in ons.

Wij zijn als mens automatisch onderdeel van deze aarde, immers via de aarde en haar ZIJN ben je nu mens. Water is de basis van deze aarde, dus is water altijd een aangever van onze route als mens. Ze zit letterlijk in ons verweven, wij zijn haar, zij is ons.

Zolang dit bewustzijn niet in de mensenvorm volledig aanstaat, zal de mens dit besef niet letterlijk nemen en water dus zien als iets dat los staat van hun. Gevolg, ze nemen water niet aan als LEVEND en realiseren zich niet dat wat de mens in relatie tot water onderneemt, direct een gevolg heeft op hun eigen welbevinden als mens. Ook al zie je dus niet direct een reactie zoals ik zei, de reactie komt altijd!

Dus een water menu deze week, om te ervaren dat Lichtvoeding dus ook via water in ons zit. Immers voedt je haar, dan voedt je jezelf!

1 . Het tot je nemen en dragen van LEVEND water vanuit LIEFDE…

Ooit IK HOU VAN JOU tegen een ander mens gezegd? Ik denk het wel hé, nou ga deze week ditzelfde maar eens doen tegen al het water dat je tegen komt! En start dan eens met het water dat in jou zit!!

Huh juist ja, wellicht gaat er nu een kwartje vallen, maar als je dus uitzend dat je niet van jezelf houdt, niet van je lijf houdt, niet van je zijn houdt, dan vul je dus letterlijk het water in jou met anti stofjes. Immers je hebt ze niet lief en hier geeft het water een reactie op. Je zegt dan namelijk letterlijk: ik hou niet van jou.

En dus niet enkel jouw water, al het water reageert op het niet houden van, want immers ze is 1 levend wezen. Dus als vanochtend 1 miljoen mensen zich koppelen in niet blij zijn met zichzelf, ga maar na wat voor reactie dit zal geven. En dan kom je dus uit wat ik steeds harder roep: wees je bewust van Lichtvoeding, want de massa zal bepalen wat de reactie is.

Het is heel simpel, van jezelf houden, geeft dus letterlijk voeding in liefde via het water overal op deze aarde. Jij vult door jouw liefde de waterbron met liefde en als een ander op dat moment met zijn voetjes in de zee stapt…

2. Het bedanken van het water dat ons draagt …

Ben je deze week bij water, stap met je blote voetjes er in en bedank haar voor haar wezen. Bedank haar voor haar dragen, haar verbinding in ons en wees je bewust van haar Licht. Maak de verbinding met haar, zie haar en realiseer je dat jullie 1 zijn. En voel je op dat moment liefde, realiseer je dan, dat er iemand anders is geweest die deze liefde voor jou er in gestopt heeft via de lichtvoeding die hij of zij aan het water gaf.

3. Walvis verbinding aanzetten.

Op dit moment schuiven de ouden der aarde naar voren, zij die verbonden zijn met oa de Walvis in lijnen en Akasha in weten. Ze vragen je om jouw ogen te sluiten en als het stil is geworden in jou, je te richten op het diep donkerblauwe licht. Als je daarin bent aangekomen, vragen ze jou om de walvis te roepen en haar te vragen of ze jou kan meenemen in haar kennis van het levend water. Ze zal je vertellen en laten zien.

** Deze week is een blauwe week, wat in zal houden dat zuivering in ALLES een stuk zal plaatsvinden en voelbaar zal zijn op deze planeet. Waarbij het weten en geweten ook aangeraakt zal worden, oa in samenwerking met de Engelen van Sirius. Engelen van Sirius zullen steeds meer op aarde aanwezig zijn om macht te geleiden naar harmonie in ons wezen. Iets wat 2 eeuwen in aardetijd nodig zal hebben.

** Voedt jouw wezen verder deze week met zacht helder groen, kalmte en rust. Laat dit besef dwars door jouw wezen gaan en zoek plekken op die dit aan zullen raken in jou. Vers mos zal je hierin helpen.

** Draag een helder geel armbandje deze week, als je de verbinding van de ZON nodig hebt om jouw hersens te verzachten.

** diverse mensen werken samen met de Engelen van Sirius, ze zullen deze week deze verbinding dan ook letterlijk voelen dmv een massa die ze letterlijk gaan voelen in schuiven. Waarbij goud en oranje, oud geel, zich zullen tonen op momenten als dit plaats zal vinden. Is het teveel, vul jouw wezen vanuit lichtvoeding dan met het groen wat ik zonet besproken heb. Draag stukjes zacht licht groen mos in liefde en leg ze daarna weer terug. Ze zullen de zwaarte in schuiving omzetten naar kalmte.

Tot zover, ik wens je een prachtige water week.

Wil je mee doen met de online training LiFE, ik start in september. Opgeven kan nog tot 21 augustus, daarna sluit de inschrijving.

Liefs Mariette

http://www.lichtfladderaars.com

Een gedachte over “LiFE voorbeeld menu #online training start 1 september 2019.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s