Onrust & Niemandsland

Op dit moment krijg ik steeds vaker de vraag van mensen aan mijn tafel tijdens gesprekken: hoe komt het toch dat ik zo onrustig ben?

Waarbij er naast de onrust vraag, ook velen zijn die op dit moment de wereld ervaren als een soort niemandsland. Een plek waarin ze ronddwalen en geen idee hebben wat de vorm was of is.

Alsof alles letterlijk voelbaar in beweging is, onderweg naar een nieuwe vorm en tegelijkertijd staat er geen vorm meer vast.

WELKOM in wat wij op aarde noemen: transformatie van de nieuwe aarde.

We zijn letterlijk in een tijdperk aangekomen, dat we voelen dat alles zich aan het resetten is. Waarbij hele elementen schuiven en zolang deze nog steeds in zo’n enorm tempo schuiven, zijn er nieuwe vormen en tegelijkertijd geen vormen.

De mens als vorm is gewend aan het tastbare weten en voelen, dus zoeken onze hersenen en ons bewustzijn zoals het nu nog is, altijd naar een vorm.

Alleen er is dus nu geen vorm…

Dus voelen wij als mens onrust in ons wezen, voelen wij dat we in een soort vormloos niemandsland als toeschouwers plaats hebben genomen en kunnen we enkel wachten totdat deze fase voorbij is.

Dit klinkt zwaar wellicht, maar zie het juist als een enorme pauze die jouw wezen krijgt!

Dit proces van het opschonen en verschuiven van de elementen zal zeker nog in onvaste vorm tot 2023 voelbaar zijn. Maakt dat je jezelf zeker tot 2023 ook de RUST mag en kan gunnen in ZIJN.

Ga niet in verzet, stel niet 100 vragen, maar STROOM MEE…

Niet meer en niet minder, want pas na 2023 zal het vormloze langzaam weer wat vaste vorm gaan krijgen in ons bewustzijn en komen er zoveel nieuwe vaste vormen, dat er genoeg is.

Voel: Ik kan ZIJN, Ik ben Licht & Liefde, Ik ben HIER en alles is goed.

Iets kan pas veranderen als er ruimte is, ik heb het al zo vaak gezegd. Ruimte komt er pas als we nieuwe leegte laten bestaan, totdat de TIJD zover is, dat er een nieuwe vorm aanwezig kan en mag zijn. Op de plek die past en bij de persoon die past.

Hoe meer jij kunt ZIJN in Licht & Liefde, hoe beter de vorm straks zal aansluiten vanuit de nieuwe aarde die is.

En om jou zover te krijgen…geven wij je nu de ruimte…

http://www.lichtfladderaars.com

#Lichtvoeding

2 gedachten over “Onrust & Niemandsland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s