LiFE voorbeeld menu #online training start 1 september 2019.

Als we het hebben over lichtvoeding, dan denken veel mensen vaak aan iets wat niet op deze aarde van nature aanwezig is. Echter lichtvoeding is letterlijk het elkaar voeden in LIEFDE van elkaar op deze planeet.

Hierin is 1 basisingrediënt altijd verplicht aanwezig en dat is : LEVEN.

Ik heb het dan over het element LEVEN.

Leven leeft dus letterlijk, net zoals jij leeft.

Neem deze zin even heel letterlijk: jij vult letterlijk het element LEVEN.

De menu’s die ik 7 maanden elke week maak, zijn letterlijk ingrediënten om jouw element LEVEN in ALLES nog zuiverder te maken en helemaal op te vullen met Licht & Liefde.

Dit omdat ik zie dat deze elementen in LEVEN, dus LICHT & LIEFDE de belangrijkste zijn voor alles wat leeft op deze aarde.

Als je hierin langer dan zes weken bewust traint, dan geef je jezelf als mens de kans om jouw trilling hierin te verhogen.

Dit ga je merken in ALLES, je gaat letterlijk Licht en LIEFDE door jouw wezen als mens ervaren.

Ik geef je de juiste combinaties, als een soort receptjes die je op allerlei situaties kunt toepassen.

Bij deze een eerste proef MENU van Licht & LIEFDE!

Ingrediënt 1 van deze week: Avondblauw.

Avondblauw doet iets met het tot stilstand brengen van onze onrust als mens. Dus ben jij onrustig, zit je hoofdje helemaal vol en voel je letterlijk druk in je hoofd, maak dan gebruik van het nieuwe avondblauw op deze aarde. De kleur van het nieuwe avondblauw, geeft letterlijk rust af. Jij hoeft enkel je ogen te richten in rust op dit blauw en het gebeurt al: jouw systeem zal rustiger worden.

Ingrediënt 2 van deze week: de Dennenspar.

De Dennenspar is op dit moment op aarde bezig met het opruimen van onzuiverheid en zet dit om in nieuw licht. Als een letterlijke schoonmaker in ZIJN. Vooral de jonge lichting is hierin heel zuiver en kan heel snel iets omzetten. Zodra je er dus tegenaan gaat zitten, voel je letterlijk de stroming. Soms zal je letterlijk ervaren dat de spar vol zit, gun hem of haar dan zelf even de tijd om eerst weer af te voeren. Dit doen zij via zon en water systemen en ze worden hierbij geholpen.

Ingrediënt 3 van deze week: de kleine ronde en ovale jonge kiezels.

Als je te weinig energie hebt op dit moment, verzamel dan kleine ovale en ronde kiezels die als je ze aanraakt ook letterlijk jong voelen. Je merkt dit meteen als je ze in liefde opraapt. Ze zullen zich ontvouwen in jouw handen en meteen hun licht met dat van jouw verweven. Het zal blijheid laten stromen in jouw wezen.

Tot zover drie voorbeelden van een stukje menu. Als je deze week helder zacht blauw tot je krijgt in welke vorm dan ook, weet dan dat de lichtvolkeren van de Plejaden of de Elohim in jouw buurt zijn om je pure LIEFDE te geven.

Als je deze week helder rood tot je krijgt, weet dan dat het tijd is dat jouw levens energie en QI omhoog mag.

Als je deze week de kleur helder geel tot je krijgt, dan weet je dat het bewustzijn van jouw hersenen zich aan het verbreden is. Dit kan moeheid geven, stroom mee en bedank jouw hersens voor het verbreden in bewustzijn.

Eet Licht en helder deze week als je in een fase van stress zit. Zwaar eten, geeft extra stimulans aan jouw lijf om nog harder te werken. Het begrip eten verteren, gaat ook via LEVEN.

Als laatste: kijk IN de ogen van de ander deze week als ze jou aankijken, ze zullen een verbinding in JOU aanzetten op lichtfrequentie niveau. Dus niet wegkijken of schrikken van wat er gebeurt, in verzachting terugkijken.

Meedoen met LiFE: ga naar http://www.lichtfladderaars.com

3 gedachten over “LiFE voorbeeld menu #online training start 1 september 2019.

  1. wat mooi. ik merk dat dit is wat ik nodig heb nu . het lijkt me fijn deze cursus te volgen. misschien zelfs met mijn kleindochtertje van 9, zij is ook hooggevoelig
    waar zou ik de informatie kunnen vinden,

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s