Onderweg naar de vierde of vijfde dimensie in ons.


Al ruim 2 maanden, raak ik steeds dieper in mezelf, vanuit de stilte die nodig is. Stilte zonder ruis, zonder kaders, zonder vasthouden.
Als laagjes die afpellen, waardoor er ruimte komt om vormloos aanwezig te zijn in het NU.


Iets wat voor ons mens zijn heel ingewikkeld is, want vormloos komt altijd in eerste instantie via leegte. Zodra wij als mensen leegte ervaren, gaan de hersenen rennen en zich afvragen wat het plan is en vooral tot welke vorm moet ik me dan verhouden? Het hele systeem is letterlijk gericht op tastbaar aanwezig zijn.


Inmiddels zijn er al vele lichtvolkeren die deze tastbaarheid niet meer nodig hebben om het ZIJN te ervaren. Ze laten los wat wij vanuit onze hersens aanschouwen als vaststaand en reizen enkel in hun ZIJN via de frequentie van LICHT.


Wij op aarde zijn vanuit onze vorm onderweg naar de vierde en velen zelfs de vijfde dimensie. Hier bedoelen we mee, dat letterlijk onze vorm als mens een ander bewustzijn zal gaan ervaren. Waarbij we nu nog waarheden hebben als wat wel/niet mogelijk is, zal dit de komende eeuw volledig gaan veranderen.


Dit kan enkel als we als mens bewust kunnen bestaan in en vanuit een bewustzijn van puur LICHT. Want hoe leuk de vierde en vijfde dimensie ook klinkt, velen realiseren zich niet dat dit ook in zal houden dat ons mens zijn letterlijk zal veranderen. Je kunt niet aanwezig zijn vanuit de vierde dimensie, als je onzuiver bent bijvoorbeeld.


Bij de vierde dimensie hoort ook, dat alles wat je doet als mens, letterlijk meteen een vast element zal worden in Licht-voeding voor de ander. Dus als jij boos over iemand denkt, gaat die lijn dus letterlijk tastbaar aan.
Daarom vraagt het zoveel van ons mens zijn, willen wij deze vierde en zelfs vijfde dimensie in ons ZIJN verweven.
Dit leer je niet uit een boekje, dit vraagt training, stilte, bewust ZIJN, overgave, heel veel liefde en zuiverheid. Het vraagt jezelf elke dag aan te kijken en je zelf te zien in alle lagen. Het vraagt studeren, uitzoeken, verweven. Het is topsport.

Velen op aarde zitten nu in deze fase en tollen rond, vormloos en zoekende naar hun ZIJN. Alsof hun eigen IK de benen heeft genomen en heel hun ZIJN door allemaal laagjes gaat die ze ergens wel herinneren, maar waarvan er vele ook totaal nieuw zijn en soms ervoor zorgen dat ze het gevoel hebben om gek te worden.

Want ze zien ineens van alles, horen anders, voelen nog veel meer en zien alle laagjes van waarheden verschuiven in onwaarheden of nieuwe waarheden.

Dit heet nu onderweg naar de nieuwe tijd.

Een tijd waarin letterlijk al onze vormen zullen veranderen op alle lagen van ons bestaan.

Wees je bewust, iets wat ik je vandaag wil meegeven, dat ook jij hierin meegenomen zal worden. Precies in de tijd die jouw ZIJN nodig heeft.

Voor velen zal dit deze eeuw zijn, anderen zullen eerst aarde verlaten om terug te keren in de nieuwe dimensie.

Realiseer je ook, dat als jij in de vierde of vijfde dimensie aanwezig kan zijn, dat je dus ook vanuit die dimensie anderen zult ontmoeten. Immers we hebben nogmaals een bepaalde trilling in licht nodig om de ander hierin te kunnen ontmoeten.

En ja daar is dus meteen het antwoord, dit kan dus nu al vanuit aarde voor sommigen.

Zie het als opbellen, maar dan vanuit een andere lijn van aanwezig zijn. Geen tastbare vorm, maar een vorm van puur LICHT.

Ga afpellen, wees stil, luister naar jouw onwaarheden en geef ze de vrijheid. Geef jezelf de vrijheid om vormloos aanwezig te zijn, want dan pas komt er leegte en ruimte die letterlijk nieuwe waarheden in bewustzijn zal tonen en aanzetten.

Ontvang ze in LIEFDE en wees niet bang voor de verandering die gaande is op deze planeet.

Wij ZIJN de verandering.

Liefs Mariette

http://www.lichtfladderaars.com


3 gedachten over “Onderweg naar de vierde of vijfde dimensie in ons.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s