Licht-Taal, wat is dit nu eigenlijk?

Licht-taal, vreemde figuurtjes die dansend over het papier naar je toe lijken te komen. Ze intrigeren vele mensen, maar als je vraagt of ze weten wat het is, zeggen velen: geen idee, maar het doet wel iets met je.

Talen zijn universeel aanwezig, Licht-taal is dus letterlijk een vorm van onze universele taal. Waarbij je net zoals je dat op aarde hebt, in de Licht-talen ook allerlei vormen, kenmerken, betekenissen en soorten hebt. Het is dus niet anders dan bv de talen die we in Nederland samen spreken. Echter verstaan we het nog niet altijd of herkennen, erkennen we het nog niet als horende bij de mens.

Licht-talen zijn ouder als de mens, ze bestaan al vanaf onze universele oorsprong in LICHT, dus zijn ze met ons verweven. Ook al beseffen velen dit (nog) niet.

Licht-taal is als woord een menselijke vertaling geworden voor iets wat eigenlijk wil zeggen: deze vormen doen iets met mijn licht frequentie.

Als wij een boek lezen, dan zal het ene boek je raken, het andere boek zal je veroveren, het volgende zal je ontroeren en een ander zal je vervelen.

Taal raakt altijd iets bij ons aan als mens, ook al snappen onze hersens wellicht niet wat er nu precies geschreven is.

De periode waar we nu in leven met elkaar, is een periode dat onze lijven en onze zintuigen steeds breder alles gaan ervaren. Al onze lijfelijke en zintuiglijke sensoren krijgen een enorme update.

Maakt dat we vanuit ons mens zijn steeds beter gaan voelen, van wat er tot ons komt. #licht-voeding.

De Licht-talen zijn steeds meer op aarde aanwezig, om deze update te bevorderen. De frequentie van ons licht, reageert letterlijk op deze vormen.

Licht-taal heeft dus letterlijk een hogere frequentie in LICHT en daarom raakt het je van binnen aan.

Een hogere frequentie kan enkel aanwezig zijn, als degene die het uitschrijft of verbeeld, letterlijk een hogere frequentie in licht heeft. Hierin zitten dan ook weer allerlei verschillen, dus kan het een kleine hogere frequentie zijn of een veel grotere. Feit is, dat zodra iemand een hogere frequentie heeft, iets wat je kan waarnemen via het Licht-veld, dat degene dan ook letterlijk nu zal werken in tastbare vorm met het doorgeven van deze Licht frequentie. Bv via Licht-taal, maar er zijn allerlei vormen waarmee we frequenties van Licht doorgeven.

Op dit moment zijn er op aarde meerdere Licht-talen die werken met de volgende Licht-frequenties: frequenties van diverse Engelen afdelingen, frequenties van de Pleiaden en frequenties van de oude aarde volkeren. Zij sturen allen op dit moment Licht-talen die de mens openen en een bijdrage zullen leveren aan het letterlijk ervaren van pure LIEFDE en diverse Licht-frequenties als voeding geven.

Binnen een paar jaar zullen daar meer talen bij gaan komen, oa vanuit het Andromeda stelsel en den Ouden. Deze zullen letterlijk les-talen zijn en iets doen met ons universele besef en de verbinding in weten hierin. Waarbij we gaan ervaren dat we vanuit die talen enkel hoeven te ZIJN.

Er zijn er naast deze nog meer, maar die zijn veel kleiner nog aanwezig. Bv Orion en de vele natuurvolkeren, mogen letterlijk een veel grotere plek in gaan nemen hierin, echter is er vaak nog onzekerheid wat de mens ermee zal doen.

Het christus bewustzijn waar veel mensen nu over spreken, is letterlijk een totale hogere frequentie van al ons licht in pure LIEFDE samen op deze aarde.

Licht-talen zijn hier ook mee verweven, zij dragen bij aan de verweving en verbinding in dit bewustzijn.

Tot zover in het kort een uitleg over Licht-taal. In LiFE, de online training krijgt Licht-taal een belangrijke plek, want het is letterlijk een belangrijk element in Licht-Voeding op dit moment. Echter zijn er zoveel soorten, dat als ik die nu allemaal zou uitleggen, we 100 boeken verder zijn! De training is er dus uitermate geschikt voor.

Ik geef jullie vandaag zoals ik vaker doe, een vorm van Licht-taal mee.

Om letterlijk tot je te nemen. ook al weet je wellicht niet meteen wat er staat, je weet…vertrouw erop.

Laat je openen in Liefde en ervaar bij de afbeelding van vandaag, dat je onderdeel bent van zoveel meer en dat je wordt gedragen door het aller aller hoogste LICHT.

Mariette

http://www.lichtfladderaars.com

#lichtvoeding/LiFE

Een gedachte over “Licht-Taal, wat is dit nu eigenlijk?

  1. Hoi even een vraag.
    In eerdere blogs die ik via de mail ontving zat de afbeelding ook in de mail. Alleen bij de laatst twee mails niet. Is dat bewust?

    Groetjes
    Sandra

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s