Een bad vol zachtheid wordt je aangeboden…

Wat ik heb kunnen verstaan, is dat dit prachtige Lichtwezen, familie is van de Shea horses, zoals hij zelf aangaf in specifiek die vertaling.

Zijn taal is er 1 van rondjes en letterlijk aan elkaar geregen licht signaaltjes, dus ik heb lang niet alles letterlijk kunnen vertalen. Echter heb ik wel heel duidelijk de boodschap van zijn aanwezigheid kunnen vertalen.

Hun wezens voeden namelijk het licht van de zee en daarnaast bestaan ze enkel uit Liefde. Ze kennen geen kwaad of zaken die betrekking hebben op het ik stukje zoals de mens ze wel nog veel kent.

Voor vele mensen is het heel belangrijk dat ze zich elke dag voeden op dit moment met heel veel pure liefde. Hun Lichtvolk wil jullie helpen.

Om hier op aan te sluiten, is het belangrijk dat je je zal verbinden in eerste instantie met zuiver water, het liefst de zee. Hierin moet je op zoek gaan naar de opening in de zee aan de oppervlakte, verder van de kust af.

Daarna moet je letterlijk diep de zee ingaan, in visualisaties zoek je dan de plek op diep onder water, helemaal achterin die heel blauw-roze oplicht. Daar ga je tussendoor en daar achter zie je helder licht en stukken oranje. Hier leven ze met elkaar. Ze zijn met heel veel en hebben zo’n ongelooflijke zachtheid, dat het als een bad voor jouw hart is, om hier jouw ziel in te laten landen.

Door zijn afbeelding tot je te nemen, zal maken dat je vanzelf meegenomen zal worden.

Probeer het maar eens..

Ik weet zijn naam wel, maar ook deze gaat in licht-deeltjes, dus stroom maar mee in zijn licht en dan komt de rest vanzelf…

ÖKMÖK BÏ-NÄ-ËL

Mariette, vertaalster van licht, universeel verbonden.

http://www.lichtfladderaars.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s