ËsmÏR

Mijn naam is ËsmÏR en ik kom van de Pleiaden groep. Ik ben een vrouwelijke gids en vanuit de Pleiaden met jullie verbonden in Licht.

Wij zijn met vele licht wezens bewust elke dag met jullie verbonden, ook al hebben jullie dit wellicht niet door.

Aarde is onderdeel van een enorme licht groep, met heel veel licht volkeren universeel. Door ons samen te verbinden in licht, voeden we elkaar dmv een enorm netwerk van Licht.

Dit is wat ÖKMÖK BÏ-NÄ-ËL schrijft als het over Licht-Voeding gaat, jullie voeden ons en wij voeden jullie.

Hiervoor hoef je niet in letterlijk aardse vaste vorm aanwezig te zijn, wij en vele anderen kunnen vanuit ons Licht wezen ergens aanwezig zijn.

Ik schrijf jullie om dit te laten weten, want het is TIJD dat jullie gaan herinneren in LICHT.

Het is tijd dat jullie Herinneren wat je bent en wie we samen zijn.

Het is tijd dat je je gaat herinneren dat je niet voor jezelf aanwezig bent, maar voor ALLES.

Wij zijn jullie enorm dankbaar voor het voeden van ons, elke dag weer. Steeds meer Licht wezens op aarde gaan aan en sluiten aan bij het universele licht netwerk en steeds meer weten weer dat we met zovelen zijn.

Onze planeten zijn heel anders dan die van jullie en toch lijken ze op aarde. Het verschil is, dat jullie op aarde op dit moment dmv de vaste materie letterlijk veel meer licht kunnen omzetten naar vaste licht-voeding. Dus zijn jullie op aarde op dit moment een hele belangrijke sleutel voor meerdere planeten om jullie heen waar lichtvolkeren aanwezig zijn.

Oa Orion maakt veel gebruik van jullie lijnen en andersom zetten ze weer lichtvoeding aan voor natuurvolkeren elders, Orion is de planeet waar de natuurwezens oorspronkelijk vandaan komen. Aldebaran, de planeet die voor aarde de functie van aarde had, is letterlijk opgemaakt. Iets wat heel veel verdriet veroorzaakt heeft en op dit moment voeden oa jullie het wezen van Aldebaran nog wel, enkel is het geen planeet meer waar gewoond kan worden. Dit om het feit dat er te weinig licht-voeding aanwezig is.

Als aarde het lukt om samen met vele lichtvolkeren het nieuwe licht aan en om te zetten, dan komt er zoveel licht voeding vrij, dan oa Aldebaran gered is. Maakt dat er weer meerdere plekken universeel beschikbaar komen om te kunnen verblijven omdat er voldoende voeding in licht aanwezig is. Aldebaran is namelijk vanuit haar wezen ook weer verbonden met anderen planeten en licht volkeren.

Op dit moment krijgt aarde zelf al hulp van Lichtvolkeren van wat jullie op aarde Arcturus noemen. De energie van de ster Arcturus is namelijk heel vol en pulst letterlijk extra voor aarde qua pulsing van energie voor de mens en deze planeet. Zie het als extra adem..

De Engelen van Sirius zijn op dit moment ook met velen op jullie aarde, zodat er dubbel Licht wordt uitgezonden. De Engelen van Sirius bezitten enorme kracht, dus kunnen heel veel omzetten.

Wij vanuit de Pleiaden zijn er elke dag om het wezen van de mens te verbinden met Liefde, hogere frequenties van licht en verbinding te maken met het weten dat je voor alles nu aanwezig bent op aarde. Neem ALLES als woord heel letterlijk.

Jullie gaan als jullie zover zijn ook extra hulp krijgen vanuit diverse Andromeda volkeren, echter is het nu belangrijk dat jullie wezen gaat ZIJN.

Dit kan pas als je je bewust bent: ik ben LICHT, onderdeel van velen en samen aanwezig.

Zodat je bewust Licht-voeding gaat omzetten, voor ALLES.

Herinner en weet.

ÏSmÄh Äk Ë, in liefde….

5 gedachten over “ËsmÏR

 1. Ik las op Facebook ook over waar je vandaan komt.
  Ik slurp als het ware je woorden steeds op. Kreeg een “lichtfladderaar” vorige week. Ik doe mijn best om AAN te staan wil graag weten waar ik vandaan kom. En wat ik zou kunnen betekenen voor anderen.

  Like

 2. De afbeelding geeft een wow gevoel van pure schoonheid en herkenning. Je boodschap raakt me. Het geeft me enorm veel kracht te weten dat mijn heling ALLES dient. Dank jullie wel.. in Licht en Liefde Jacqueline

  Like

 3. Het eerste wat ik dacht was: Jaa veertjes, veertjes! Wat is ze mooi. Normaal lees ik alle teksten en vertalingen in jouw stem, deze kwam anders binnen. Thuiskomen dit, heerlijk!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s