Orion

Voor velen die mij al langer volgen, weten dat ik niks anders kan dan mee-stromen in het nu van wat ik mag vertalen.
Hierbij luister ik heel trouw en zoals ik vaker zeg: ik ben onderdeel van het hoofdkantoor.
Langere tijd vond ik dit erg verwarrend, want mijn waarneming is zo anders en vaak zo ver de toekomst in, dat ik altijd moet vertragen in mijn werk, wil ik dat de ander mij nog kan verstaan. 
Inmiddels ben ik al meer dan 1000 gesprekken verder vanuit mijn praktijk op deze aarde en weet ik ook hoeveel mensen al de verbindingen in LICHT en nieuw LICHT al wel zien!

Doordat er zoveel aan het schuiven is universeel, verandert er ook heel veel in mijn werk. Zo zijn de lichtfladderaars wat meer naar de achtergrond inmiddels, want de stenen op deze aarde vragen letterlijk om rust en nieuwe oplaadtijd.
Echter wat steeds breder wordt, zijn de afstemmingen in Licht talen en dus lees ik inmiddels met gemak de planeten, de sterren en de vele verbindingen met alles hier op aarde. 
Daarbij lees ik ook de nieuwe waarden van alle getallen. Net zoals er engelen getallen zijn, zo zijn er ook waarden in de getallen die samenhangen met deze nieuwe cyclisch van LEVEN op deze aarde. We leven in het tijdperk van de nieuwe zon en hierbij zal er vanuit het nieuwe licht veel veranderen. Iets waarvoor ik oa op deze aarde ben.
Door het lezen van de getallen, die dan weer koppelen aan de oorspronkelijke Licht namen en de aarde naam die iemand nu in het leven draagt, kan ik precies zien wat de route is van iemand op deze aarde.
Waarbij we op dit moment heel veel schuiven in tijden, dus letterlijk tijdsreizen. Ook al zijn velen dit nu nog niet bewust.

Vanavond wil ik jullie meenemen naar wat voor velen van jullie een hele vertrouwde plek is geweest, ook al ben je dit wellicht vergeten.
Ik heb Orion aangezet in de afstemming zoals ze nu is.
Er zijn inmiddels velen van aarde terug naar Orion, velen die mens zijn geweest op aarde, maar vanuit hun wezen als LICHT, koppelde aan de natuurvolkeren. Op Orion leven ze samen, natuurwezens en een heleboel andere lichtwezens. 
Echter zoals ik al eerder schreef, bomen hebben stelsels die elkaar voeding geven. Aarde staat in lijn met Aldebaran, de aarde waar we hiervoor waren. Echter hiervoor zit weer Orion, gelijk aan Sirius en nog diverse andere.
Dus voeden wij letterlijk Orion. Dit gaat nog verder, want op aarde zijn we met de meeste Lichtvolkeren op dit moment, heel bewust. Hier kunnen we namelijk vanuit de vaste materie heel veel licht omzetten in voeding.

Dus kom ik weer op dat hele belangrijke element:Licht-Voeding.
Want wat wij hier op aarde in puur Licht & Liefde via energie omzetten, is letterlijk voeding voor ons allen die met ons verbonden zijn universeel.

Dus ook Aldebaran en ook Orion!
Aarde is onderdeel van, jij bent onderdeel van…

Op Orion is het op dit moment net zoals op aarde, ze zijn aan het opbouwen, echter ze hebben minder reserve als ons. Dus hebben ze ons letterlijk nodig.

Hoe kan je hier een aandeel in zijn?
Door je bewust te richten op de universele verbondenheid en niet enkel op jouw mens zijn hier op aarde.
We zijn met veel meer en hebben elkaar nodig in de verbinding van LICHT.

Het letterlijk samen uitzenden..maakt massa, maakt voeding, maakt ons wezen van LICHT breder en sterker in ZIJN.

De ouden der aarde konden tijdsreizen, overleg hebben met hun voorouders, de sterrenvolkeren en de wezens van Licht.
Dit was geen fantasietje, dit was de realiteit en nu komt het: is nog steeds de realiteit.

Toen is niet verleden, het is weer heden vanuit de nieuwe cyclisch van leven die net begonnen is.

Laat jezelf bestaan als onderdeel van het grotere geheel, daar waar jouw thuis is, verweven in LICHT.
En mocht je nou iets willen doen voor Orion, Aldebaran en alle andere volkeren, erken ze dan in bestaansrecht.

Immers dat is wat jij ook het liefste wilt: ZIJN.

Mariette Eikelboom
** In september start Mariette met een online training over Licht-voeding. Opgeven kan via de lichtfladderaar website.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s