Licht-Voeding 11-4-2019

Vandaag zal een dag zijn dat inladen vanuit oud naar nieuw licht voorop zal staan.

Een ingewikkeld begrip, want wat bedoelen we nu eigenlijk met inladen vanuit oud naar nieuw Licht in Jip en Janneke taal?

Inladen moet je zien alsof jouw hele wezen hier op aarde, nieuwe software erbij krijgt.

Software in dit geval net zoals bij een computer, het zal jouw wezen letterlijk extra’s geven waar je gebruik van kunt maken om te groeien.

Je hebt vele soorten van inladen, vandaag is er echter 1 van letterlijk NIEUW vanuit oud verweven als in element.

Wij leven op aarde in tijd vanuit een cyclisch en dit moet je zien als de vorm van een spiraal. Dus zie jezelf in een spiraal en deze zal zich steeds herhalen. Het herhalen heeft een functie, namelijk zo kunnen wij herstellen wat eerder niet gelukt is. Dus zet 10 levens naast elkaar en elke keer als je weer op aarde bent, kun je dus herstellen van iets ouds. Het leven waar we nu inzitten is echter van een andere orde, we zijn namelijk letterlijk net begonnen aan een nieuwe cyclisch van 26.000 aarde jaren. Als een nieuwe aarde cyclisch begint, krijgen we letterlijk in het begin allemaal nieuwe instrumenten die we als mens nodig hebben als start van deze 26.000 jaar. Dit leven is zo’n leven, oude zaken gaan over naar nieuwe zaken oa dus door nieuwe software in Licht.

Waarom LICHT? Omdat jouw kern bestaat uit licht, de basis van jouw ZIJN universeel is LICHT.

Je bent nu mens met alles erop en eraan in LEVEN als ziel op aarde. Echter jouw motor is LICHT. Licht moet je zien als jouw familie naam, wij zijn op aarde allen van de lichtvolkeren en met velen wonen we hier, wisselen we uit in oa de vorm van een mens. Echter deze planeet, de planten, de dieren en alles wat leven in zich draagt, heeft als kern LICHT!

Licht staat op aarde gelijk aan pure LIEFDE, echter van aarde af, is ze nog veel breder dan liefde.

En het is dit licht wat ons altijd zal verbinden en het is dit licht dat ons voeding geeft, vandaag dus letterlijk nieuwe voeding.

Van oud naar nieuw betekend in dit geval, alles wat je al geleerd hebt eerder op aarde als ziel of eerder van aarde als licht, zal nu steeds meer samenkomen in jou vanuit het nieuwe LICHT.

Precies op maat en passend in dit leven.

Dus stel je bent er 1 vanuit het oude Egypte en hebt toen met je draaistok heel hard abacadabra geroepen, dan is de kans heel groot dat je in dit leven ook op aarde bent. Want de hele cyclisch van macht in die periode, wordt nu aangezet om te herstellen. Maar laten we jou in die macht staan, dan schuif je dus letterlijk door in de cyclisch zonder verandering. Dus krijg je een update, verse software en heel veel herinneringen van jouw ZIJN toen, om ze nu om te zetten naar een betere stand. Het hele oude oosten zal vanaf 2020 steeds meer op aarde vanuit de oude cyclisch op dezelfde manier naar voren schuiven en zo doen we dit steeds.

Alles herhaald zich in precies de juiste tijd. Maakt dus dat als je toen in Egypte ruzie hebt gemaakt, je snapte het al: je nu die persoon letterlijk weer tegen zal komen. Echter het is geen oud Egypte meer, maar aarde 2019..

Als er iets belangrijk is aan deze periode op aarde, is dat we het oude verzachten zonder boosheid of herkauwen. Ik spreek velen die nog de neiging hebben om letterlijk te blijven hangen in hun wrok en pijn en niet gezien worden.

De truc is juist tijdens de start van een nieuwe cyclisch op aarde, om letterlijk los te laten wat niet meer hoeft.

Licht-Voeding enkel zuiver en zacht en om dit proces dus sneller voor elkaar te krijgen, is vandaag weer zo’n extra inlaad-dag! Zie het als een cadeau!

Hoe merk je dit als mens?

Als inladen begint, worden de meeste mensen juist wat mistig of afwezig in hun systeem. Daarbij kan het lijf reageren met hoofdpijn, druk bij de slapen, misselijkheid of je hoort ook vaak piepende oren, wazig zien, duizelig en sommige worden heel chagrijnig en snel gefrustreerd. Verdriet kan boven komen en het gevoel alsof je letterlijk weeën hebt.

Deze acties hebt je te danken aan jouw prachtige lijf en hersens, die zodra het inladen begint heel hard aan het werk gaan met verwerken en meestal eerst in verzet gaan.

DE TRUC: stroom mee…

Praat tegen jouw lijfje en geef aan dat het goed is.

De duur van inladen zal verschillen en sommige zijn gisterenavond al begonnen. Meestal is het maximale van inladen 2 tot 3 dagen en daarna komt er even stilte en dan ineens staat ALLES aan!!

Met AAN bedoel ik: jouw hele wezen zal voelen alsof ze een turbo cursus heeft gekregen en ineens allemaal extra zaken weet, voelt, hoort en ziet! Er komen letterlijk extra lagen bij om vanuit te werken.

Veel water drinken, in de zon, de natuur, voeten in het beekje of in de zee, koppetje in de wind…

Mariette Eikelboom / #Licht-Zegels / LIFE

Vertaalster van het nieuwe licht op aarde, universeel verbonden.

http://www.lichtfladderaars.com

2 gedachten over “Licht-Voeding 11-4-2019

  1. Dank je wel.. nu snap ik waarom ik me zo raar voel vandaag. Ik kon het niet verklaren. Ik had wel gelijk van.. rustig aan vandaag en extra lief zijn voor mijn lijf en ziel.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s