Licht-Voeding 1-4-2019

Een periode is afgesloten van oud licht, omgezet naar nieuw licht en vandaag is letterlijk een eerste stap aan de andere kant van de poort die we genomen hebben.

Dit betekend dat je in nieuw licht staat en dit vraagt iets anders van je dan dat je gewend was.

Dit vraagt vanuit jouw hele wezen vertrouwen, mee-stromen, diep weten en vooral luisteren naar jouw universele verbinding, die steeds meer voor jou aan het werk is.

Dit is niet iets wat je in 1 dag zult of kan beheersen, dit is iets wat elke dag trouwe toewijding en heel veel liefde in geduld zal vragen.

Vandaag zullen die laatste componenten op de voorgrond staan: liefde vanuit nieuw licht en geduld vanuit het verder kunnen schouwen en weten dat wat je op de voorgrond ziet, niet de werkelijkheid is waar het om gaat.

Dus zullen de MRI scanners zoals ik dit vaak noem, volop werken vandaag. Ja het kan wellicht zo zijn dat je ervan in de war raakt of dat je jezelf afvraagt: hé dit is toch niet het plan?

Vertrouw er dan op, dat het wel het plan is. We gaan nu een periode in op aarde, waarin we oude zaken in de oude tijd, de kans gaan geven om zich te herstellen in het nieuwe licht. Dus letterlijk de nieuwe tijd.

Omdat we nogmaals overgaan van een tijdperk van macht, naar een tijdperk in harmonie, zullen de komende periode oude “machtzaken” als het ware op het toneel komen te staan.

Niet in de tijd van toen, maar in de tijd van NU.

Niet in de realiteit, maar zie het als een element dat omgebogen gaat worden. Oud licht & Nieuw licht verweven en dit geeft een andere formule!

Het nieuwe Licht zal steeds beter in staat zijn op aarde als element om in 3D te verzachten, waardoor de tijd zich in de cyclisch zal herstellen in liefde.

Dus ga je voorbereiden, blijf kalm en in liefde.

Weet dat de periode die eraan zit te komen, wellicht niet de makkelijkste is, omdat we als mensen in een periode van macht gaan schuiven, dat is nu juist het oude wat zich weer aandient.

Vertrouw echter!! Dit is universeel het plan en jullie worden hierin begeleidt.

Dit is moment dat jullie gaan starten met het verweven, dit is het moment waarom zovelen op deze aarde juist NU aanwezig zijn.

Dit is het moment dat jullie gaan ervaren dat pure liefde gelijk staat aan verzachting en dat verzachting macht kan ombuigen naar harmonie.

Nogmaals niet in 1 dag, maar wees bewust de rest van jouw leven in leven op deze aarde, dat dit de belangrijkste Licht-Voeding zal zijn voor ieder wezen.

Dus hoe meer je jezelf daar op zult trainen, hoe meer je kan ZIJN voor de ander in helen en hoe zuiverder de tijd zich zal omzetten.

Gek idee he, maar eigenlijk is het dus een feestdag, die voor velen helemaal niet zo ervaren gaat worden en toch is het zo.

En de truc is: hoe sterker jij gelooft in jouw wezen vanuit licht, wetende dat je onderdeel bent van alles, hoe meer jij letterlijk onderdeel zal zijn in bewustwording van dit feest.

Hoe meer jij zult snappen, dat de weg in de mens naar 100% liefde, enkel kan op deze manier.

Wij zijn elkaar Licht-Voeding.

Ik wens je dus heel veel liefde.

ÖKMÖK BÏ-NÄ-ËL

Mariette Eikelboom / # Licht-Zegels / LIFE: Light to Feed Exchange

Vertaalster van het nieuwe licht op deze aarde, universeel verbonden.

Wil je meer weten of een gesprek met Mariette, ga dan naar haar site: http://www.lichtfladderaars.com

Mariette zal in september dit jaar starten met het geven van een 7 maanden online training over Licht-Voeding: LIFE

3 gedachten over “Licht-Voeding 1-4-2019

  1. Mooi en mooie bevestiging…voor wat ik in mijn leven ervaar en in dat van anderen zie gebeuren… de laatste dagen in sessies en workshops ook hierover gesproken …dus dank je wel…voelt goed….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s