Licht-Voeding 26-3-2019

Nieuw Licht op aarde, het blijft abstract, maar geloof me: ze is er!

Nieuw licht kun je het beste beschrijven als een nieuw ingrediënt, wat onze mensenvorm op dit moment heel hard nodig heeft om een volgende stap te maken in haar groei als mens.

Ik heb het al eerder gezegd, we gaan steeds meer het tijdperk in op deze aarde dat we gaan leren als mens wat het is, om vanuit harmonie weer samen in onze kracht te staan.

Nu is onze mensenvorm nog in het element macht in kracht. Iets wat letterlijk tijd nodig heeft, minstens 2 eeuwen om om te buigen. Echter elke stap is er 1 en daarom is het nieuwe licht zich al nu aan het verweven.

Mijn Lichtfladderaars, Licht-Voeding schrijfsels, lichtzegels en de nieuwe online training in september dragen er aan bij, om je te laten landen in dit nieuwe licht en vooral het te snappen. Net zoals online training LIMURA-O-QI hierin grote stappen heeft gezet.

Waarom pas de nieuwe training in september, omdat dan de massa op aarde pas genoeg gevuld is met nieuw licht en we dan pas in massa letterlijk een stap kunnen maken.

Wat kun je nu al doen om je te verweven met dit nieuwe zachte licht?

Je moet het even heel letterlijk nemen en zien als voeding voor jouw mensenvorm. Je moet het dus letterlijk zoals voeding tot je nemen.

Vaak lees je: richt je op het goede, want wat je tot je neemt, zend je ook weer uit.

Nu neem die zin even heel letterlijk in dit geval.

Het nieuwe licht gaat namelijk iets doen met ons lijf en de kunstjes die we onderling kunnen. Zo hebben we nu prachtige zintuigen, maar deze zullen letterlijk breder worden in het voelen en afstemmen.

Mijn ogen zijn inmiddels zover dat ik enkel met een blik de ander letterlijk kan verzachten. Dus zodra ik bewust vanuit verzachting mezelf in voeding aanzet via mijn ogen, dan verschuift er iets in de ander tegenover mij. Dit kan ik in sommige gevallen inmiddels ook met mijn handen en specifiek met het bewegen van mijn vingers.

Als ik mijn handen dus bewust beweeg voor de ander en bepaalde patronen lus in de lucht, net zoals de licht-zegels, dan verschuift er iets bij de ander.

Zie het als taal, de ander verstaat mij op dat moment via mijn ogen en handen.

Mensen die zelf goed kunnen afstemmen, zeggen op zo’n moment ook meteen: he wat gebeurt er, er schuift iets in mij.

Ik voorspel op aarde aan wat ik nu al zie stromen vanuit het nieuwe licht en de vele mensen die ik dagelijks spreek, dat steeds meer mensen in hun vorm zullen verbreden hierin.

Wat maakt dat we steeds beter in staat zijn om de ander niet alleen aan te voelen, maar ook om hierin te werken.

Niet vanuit macht, dat is nu juist niet de sleutel hierin, maar vanuit HARMONIE!

Als jij je richt op het goede en je hierin toestaat om je te verweven met het nieuwe licht, spreek dit letterlijk uit ( echt geen abacadabra), dan zul je gaan ervaren dat er zaken in jouw wezen zullen veranderen.

Je gaat zachter worden, liefdevoller, je gaat anders kijken, anders de dingen waarnemen en kaderen. Je gaat houden van de mens…

Doordat we gaan houden van elkaar, zal harmonie naar voren schuiven in zijn totaliteit.

Wij zijn met zovelen in alle soorten en maten, omdat alles in deze harmonie elkaar versterkt.

Dit kan je niet met een groepje in afzondering, houden van gaat in zijn totaliteit in dit geval en dat is de grootste sleutel in het nieuwe licht.

Waarbij iedereen en alles wat leeft net zo belangrijk is.

Als jij je elke dag bewust richt op Licht & Liefde en dit in elke vezel verweeft, dan zul je zien dat alles, maar dan ook alles anders zichtbaar zich zal tonen.

Dat is nou letterlijk een poort doorgaan op aarde!

Dus richt je op Licht & Liefde…elke dag…

Mariette Eikelboom / #Licht-Zegels / LIFE: Light to Feed Exchange

Vertaalster van het nieuwe licht op deze aarde, universeel verbonden.

http://www.lichtfladderaars.com

Per september 2019 zal Mariette een 7 maanden online training gaan verzorgen over Licht-Voeding: LIFE. Vanaf april staat de informatie hierover online.

4 gedachten over “Licht-Voeding 26-3-2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s