Licht-Voeding 23 & 24 maart 2019.

We verlaten deze aarde om allerlei verschillende redenen, echter als we schuiven vanuit het collectief omdat we een stap verder gaan, dan verlaten meerdere lichtkernen bewust als 1 groep deze aarde. Omdat het tijd is…

Precies daar zitten we deze dagen in, oude lijnen van licht die klaar zijn op aarde, schuiven letterlijk als groep het nieuwe Licht in.

Dit doen we door eerst naar ons thuis te gaan en bij te komen van alles. Lichtpoorten, hemels, tunnels van licht, hoe je ze ook wilt noemen of beleeft, we gaan er letterlijk doorheen en worden verwelkomt met en in heel veel licht. Iets wat door ons als lichtwezen ervaren wordt als feest in Licht.

Zie jouw wezen als we aarde verlaten niet anders van geest, echter wel anders van vorm. Op aarde hebben we een mensenvorm en deze is tastbaar aanwezig en zal bij het verlaten van aarde, letterlijk vanuit het zielenbestaan het leven loslaten. Zodra wij dit doen als ziel, transformeren wij letterlijk meteen weer in onze basisvorm, licht. Ziel blijft hier, licht reist door. Zodra wij terugkomen op aarde, klikken wij weer vanuit ons licht in op onze zielenstuk wat als eerder was. Echter als wij in tussentijd letterlijk nieuw licht tot ons wezen hebben gekregen, dan zal het dus een andere formule geven tussen licht en ziel dan dat het eerder was. Ja wij kunnen dus in de tijd veranderen. Het mooie is, je aardse naam zal dan ook anders zijn.

Op aarde zitten we nu letterlijk in zo’n cyclisch van overgaan naar Licht. Universeel gaan we namelijk de volgende stap weer maken, dus wat niet meer hoeft, mag los als element in licht. Oude ZWAARTE opruimers van Licht verlaten nu aarde. Zij hebben eeuwen lang in hun lijnen, zielenpijn opgeruimd en verzacht wat als element heel zwaar was om te dragen als mens. De echte grote troep om het zo maar te noemen, maar ze zijn klaar. Dus onderweg..

Het begon afgelopen vrijdagavond dat de eerste onderweg gingen en inmiddels zijn we al uren verder en nog steeds is deze beweging aan.

Ik zie ze letterlijk al deze hele dag in lange rijen de poorten van licht doorgaan.

Wat maakt dat los van het feest in het nieuwe licht, er op aarde al minstens 24 uur een zwaar gevoel van rouw heerst, immers er is een grote groep in verdriet op aarde. Verdriet bij degene die los moeten laten in liefde en hun dierbare moeten missen.

Wat maakt dat er op aarde een sluier van rouw en verdriet letterlijk in onze borstkas voelbaar is. Alsof het inkrimpt en een hele diepe ademhaling het enig is wat deze inkrimping kan openzetten.

Mijn vraag is dan ook, als je kunt dragen, verzachten, je op aarde bent in het element licht en dus in de lijnen op aarde kan en mag werken in het licht, zet deze bewust dan aan. De ander heeft je nodig!

Net zoals de oude zwaartesjouwers hier gewerkt hebben, nu zijn jullie aan de beurt! Vleugels graag groot uitklappen…

Adem letterlijk voor de ander en vul aarde met jouw Licht & Liefde.

Mariette Eikelboom / #Licht-Zegels / LIFE: Light to Feed Exchange

Vertaalster van het nieuwe licht op aarde, universeel verbonden.

http://www.lichtfladderaars.com

** Per september 2019 zal Mariette een 7 maanden online training gaan verzorgen over Licht-Voeding op aarde. Vanaf april staat de informatie hierover online.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s