Licht-Voeding 15-3-2019

Als klein kind tekende ik al urenlang verbindingen. Altijd in zwart wit en met 1 kleine fineliner was ik uren zoet. Streepjes, stipjes, lijnen, driehoeken, vierkanten, rondjes…

Toen was ik 5, nu ben ik 47 en wat doe ik, ik schrijf nog steeds dezelfde taal als toen. Vol verbindingen in LICHT.

Deze is van gisterenavond en is letterlijk een universeel gebed van LICHT.

Specifiek voor vandaag, want het is een dag van verdriet in ons dragen. Wat betekend dat velen vandaag zich verdrietig zullen voelen en daardoor een groter gedragen iets los zullen laten, samen. Iets wat gisteren al ingezet is, dus zullen sommige het gisteren al gevoeld hebben. Echter de verschuiving zelf, is vandaag pas op aarde aanwezig in letterlijke materie vanuit het veld.

Als we samen huilen zeg ik altijd, laten we collectief los wat niet meer in ons gedragen hoeft te worden in de vorm van pijn, verdriet, rouw.

Neem haar tot je, print haar uit als dit fijner is en hang haar op.

En kijk naar haar.

Ervaar hoe we samen stromen en we hoeven enkel maar te ZIJN in de cyclische tijd.

Wist je dat tijd zich letterlijk herhaald?

Dat wij niet lineair als 1 rechte verbinding vooruit gaan, maar als een spiraal bewegen en altijd weer terug komen op punten die nog niet klaar zijn in het collectief.

Zoals vandaag bijvoorbeeld, wij raken vandaag rond de middag op aarde dus een punt aan dat we collectief verdriet loslaten. Zodat er ruimte komt en het nieuwe kan overgaan vanuit het oude.

Universeel dragen heet dit.

Door constant met z’n allen rond te draaien in deze ontelbare verbindingen van licht, voeden we elkaar steeds naar een breder niveau van samen.

Ik zeg vaak we zitten samen in dezelfde Licht wasmachine en we draaien al miljarden lichtjaren rond en elke keer als er weer was bijkomt, draaien we een tandje sneller! En elke keer als er weer een nieuw truitje bijkomt, dan heten we deze van harte welkom! Lekker mixen en mengen, net zolang totdat we denken: dit is het!

Super knap van ons!

Maar wel hard werken…

Vandaag is zo’n dag, dus extra LICHT!!!

We hebben als mens liever een dag vol licht in liefde die letterlijk LICHT voelt, echter realiseer je dat we toch echt momenten van loslaten nodig hebben. Anders wordt de wasmachine wel heel vol en draaien we rond in de oude zwaarte die allang eruit mag. Water verversen heet dit..tranen dus..

Want laat je tranen los, dan komen er nieuwe verse voor in de plaats en wist je dat tranen jouw ziel laten groeien? Tranen staan gelijk aan water en water staat gelijk aan de zon.

Elke vorm van water op deze aarde is gevuld met het licht van de zon.

Het water in jouw lijfje ook.

Dus rollen er zonnestralen over je wangen…

Ik ben licht

Ik ben de ZON

Ik ben adem

Ik ben aarde

Ik draag

In nieuw licht

Verbonden

Universeel

Samen in zijn.

Mariette Eikelboom / #Licht-Zegels / LIFE : Light to Feed Exchange

Vertaalster van het nieuwe licht op aarde, universeel verbonden.

http://www.facebook.com

** In september start Mariette met een 7 maanden online training: LIFE Deze zal geheel gaan over Licht-Voeding. Vanaf april staat de informatie hierover online.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s