Licht-Voeding 13-3-2019

In ons zit diep blauw…

Peiaden-blauw of oceanen-blauw, het is in ons aanwezig, als Lichtwezen en als mens.

Universeel dragen wij deze diepe intense blauw al biljarden jaren in licht. Ze geeft ons de mogelijkheid om letterlijk diep te kijken. Vanuit diep blauw moeten we het letterlijk eerst zien en ervaren om het om te buigen.

In nieuw Licht, zal dit diepe blauw steeds meer doorschijnend aanwezig zijn. Het diepe kijken, zal diep weten worden vanuit het voelen. We hoeven het dus niet eerst letterlijk meer te zien, maar weten het. Vertrouwen op het weten is dan de sleutel!

Vandaag een overgang in diep donker blauw, naar doorschijnend diep blauw. Ja het is hetzelfde blauw, alleen net zoals jij en ik kan ze dus van essentie veranderen en daardoor een andere functie krijgen. Haar wezen verandert in ZIJN.

Neem dit diepe blauw mee vandaag in jouw wezen. Laat haar door jouw lijf stromen . Ervaar waar ze diep donkerblauw zich zal tonen en waar ze zich al doorschijnend blauw zal tonen.

Diep donkerblauw zijn letterlijk nog oude stukken, stukjes die dus nog bezig zijn met omvorming. Geef ze dus veel liefde en de TIJD.

Doorschijnend blauw is al in het nieuwe licht en als dit zich zal tonen, voel dan eens hoe helder dit voelt in jou. Luister naar wat dat heldere blauw aan voeding in Licht nodig heeft. Het zal anders zijn dan het donkerblauw en oude patronen passen dan dus niet meer. Sta jezelf dan ook toe om nieuwe Licht-Voeding in je op te nemen hiervoor.

Werk je met mensen, dieren, planten vandaag en ben je goed in afstemming, pas dit dan eens toe. Donkerblauw zijn oude stukken, vragen dragen en liefde. Helderblauw is al in nieuw licht, dus vraagt waarschijnlijk enkel ZIJN in harmonie in LICHT.

Mariette Eikelboom/ #Licht-Zegels / LIFE: Light to Feed Exchange

Vertaalster van het nieuwe licht op deze aarde, universeel verbonden.

http://www.lichtfladderaars.com

** In september 2019 zal Mariette een 7 maanden online training gaan geven specifiek over Licht-Voeding. Vanaf april staat de informatie hierover online.

2 gedachten over “Licht-Voeding 13-3-2019

  1. Zo mooi! Toen ik mij afstemde op de prachtige mooie blauwe bol,verscheen er een goudgele kleur omheen die steeds helderder werd! ☀️☀️

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s