Licht-Voeding 12-3-2019/10.10  • Andromeda/ Sirrah Als we universeel willen verweven, dan hebben we stemmen nodig die gehoord worden vanuit wijsheid en zachtheid. Anders gesproken en anders gevuld. Helder hoorbaar, voelbaar & aanraakbaar, zodat we ze kunnen opslaan in ons.

Ik wil jullie voorstellen aan Sirrah, afkomstig vanuit het Andromeda stelsel en vandaag zal ik voor haar een stuk vertalen.

Mijn naam is in Lichttekens anders als aarde-taal, dus koppel ik mijn naam aan de planeet Sirrah, daar waar ik vandaan kom en mijn thuis is.

Mijn volk is zich op dit moment aan het verbinden met jullie volkeren en dit doen wij vanuit letterlijk het verweven in LICHT. Op aarde is dit voelbaar in een hele heldere vorm van liefde in jullie mensvorm. Door deze specifiek frequentie in licht-voeding, krijgt jullie mensvorm helderheid in zijn wezen en dit is een belangrijke schakel in de volgende stap in harmonie die jullie op aarde aan het maken zijn .

Deze helderheid is namelijk gevuld met stukjes van ons en ze bevatten Licht-Voeding in wijsheid. Wat maakt dat wij als volkeren en jullie steeds meer letterlijk verbonden worden in nieuw licht.

Wat velen op aarde zich nog steeds niet realiseren, is dat we allen 1 verbinding zijn in licht. Hierdoor kunnen we constant uitwisselen via allerlei frequenties en licht golven. Wij zijn op aarde allang aanwezig, echter altijd vanuit de achtergrond. Dit is heel bewust geweest, want de mensheid moet zichzelf vormen en heeft hier in eerste instantie een bepaalde basis in nodig gehad.

Deze basis is er inmiddels, wat maakt dat we vanuit licht verweving dmv Licht-Voeding, breder kunnen gaan groeien in elkaars Licht.

Bewust stel ik me dan ook voor vandaag, zodat jullie weten dat we er zijn in vrede, liefde en licht. Wij geloven namelijk dat samen de sleutel is in onze groei.

Na een hele lange periode gaan de lichthemels 1 voor 1 letterlijk open en dit geeft steeds meer verweving op aarde in Licht.

Stel jezelf open voor dit licht, voor deze zachtheid, deze helderheid en durf je te verbinden met ons. Spreek mijn naam uit verweven met zachtheid en laat de aahhh aan het einde een beetje langer uitlopen als je haar uitspreekt en maak deze dan steeds zachter. Begin helder en hoog, in verbinding met letterlijk een sterren-teken op de i. Voel wat er met je gebeurt als je mijn naam uitspreek.

Zodra je mijn naam uitspreekt, verweef ik met jou. Schrik niet als het heel groot en breed in eerste instantie voelt. Wellicht heel krachtig en als teveel. Wij zijn volkeren die veel breder dragen in licht en zullen op aarde dus ook letterlijk meer massa meebrengen in het voelen. Ga hier echter doorheen en je zult voelen dat hoe vaker je mijn naam in pure zachtheid als veren uitspreekt, verbonden met het water en het vuur in wijsheid en afrond in helderheid, dat je in jouw wezen steeds meer gaat voelen dat we 1 zijn.

Ach-mak-shitan*

Mariette Eikelboom / #Licht-Zegels / LIFE: Light to Feed Exchange

Vertaalster van het nieuwe licht op aarde, universeel verbonden.

http://www.lichtfladderaars.com

** In september 2019 zal Mariette een 7 maanden online training gaan verzorgen geheel over Licht-Voeding: LIFE.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s