Licht-Voeding 11-3-2019

De Ziel

Ik geef jullie vandaag weer een afbeelding die je kunt printen en wel omdat deze zal begeleiden bij het letterlijk loslaten en opschonen van stukken die nog verweven zitten met oude zielen lijnen die nu echt los mogen.

Kijk naar deze afbeelding als jouw totale lijf en zielen-wezen.

Volg de lijnen van boven naar beneden diverse keren en terwijl je dit doet, voel je dat je gaat afvoeren en doorstromen. Dit kan via kijken, maar ook door letterlijk je vingers over de lijnen te laten gaan.

Zeg daarbij letterlijk: ik laat alles los vanuit het oude wat los mag en dit doe ik vanuit liefde voor mezelf in dit leven.

Zeg daarna: overal waar ruimte in mij zal bestaan, mag zich vanuit liefde vullen met het nieuwe licht op deze aarde. Hierin ben ik universeel verbonden.

Herhaal dit de komende week elke dag een paar keer en je zal zien, het wordt Lichter in jou!

Mariette Eikelboom / #Licht-Zegels / LIFE : Light to Feed Exchange

Vertaalster van het nieuwe licht op deze aarde, universeel verbonden.

http://www.lichtfladderaars.com

** In september gaat Mariette starten met het geven van een 7 maanden online training: LIFE, deze zal gaan over Licht-Voeding. Vanaf april is er informatie beschikbaar op de website en kun je je vanaf dan ook opgeven hiervoor.

Een gedachte over “Licht-Voeding 11-3-2019

 1. Dank je wel!!!
  Deze, en de tekening van gisteren, zijn zo verbonden met wat ik/wij ervaren (ik spreek nu vanuit mezelf maar werk in verbinding) en toestaan dat gebeuren mag en ervaren mag worden wat een enorme verbinding zich nu aandient. Mega shift is happening!
  En daarin is het nodig om aan te vullen dat de aardevolken, in tegenstelling tot, maar wel samen met, de sterrenvolken deze tekening van nature van onder naar boven zullen bekijken. Dat brengt ons verlichting. Van boven naar beneden geeft ons verwarring.
  Hier gaat onze verbinding, met alles nu!, over: ieder bekijkt de dingen in diens eigen richting, vanuit diens eigen perspectief. En samen zien wij het hele plaatje en ontmoeten wij elkaar om het centrum dat gevorm wordt door onze verschillende richtingen. Dank dank dank!
  Wat fijn om je te ontmoeten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s