Licht-Voeding 9-3-2019

Ümai

Vandaag staat aarde, Ümai haar energie en haar Licht-kern ter beschikking voor ons als mens.

Dit betekend dat je vandaag als je wilt, meerdere mogelijkheden kunt krijgen om je met haar en dus jezelf te verbinden. Je kunt namelijk via haar tastbare energie aan het werk.

Aardse zaken doen zeg ik dan altijd. Die dus automatisch te maken hebben met lijf, hersens, ziel in tastbare vorm, want dat hoort allemaal bij aarde.

Op aarde plakken wij vanuit energie aan elkaar, dus als je iets hebt wat los mag, dan kun je vandaag heel bewust via een tastbaar ritueel het heel mooi loslaten.

Echter je kunt het vanuit deze vorm vandaag ook omdraaien. Het is een prachtige dag om je tastbaar te verbinden. Als je het maar aan elkaar plakt vanuit tastbare energie. Stel je wilt meer verbinding met de zon, schilder haar dan of schrijf haar. Stel je hebt verdriet in je en dit mag los, verwerk het in iets tastbaar en laat het vervolgens letterlijk los.

Een heel belangrijk nieuw Licht component hierin , is om het vanuit altijd te mixen met pure zachtheid, liefde en vooral natuur.

Met de intentie van liefde iets loslaten of verbinden, is letterlijk LIFE. Als pure Licht-Voeding, wissel je uit in liefde. Wat voor jouw hele systeem veel prettiger is.

Vaak laten we boosheid los vanuit kracht, terwijl je dit juist vanuit liefde mag doen. Het bekende kusje erop!

Aarde heeft ons het cadeau leven gegeven en daarbij zijn wij automatisch ook verweven met alles van haar. Zij voedt ons dagelijks met haar Licht-Voeding, door haar adem, haar natuur, haar water en haar verbinding met de zon.

Maakt dat als je vandaag een verbinding wilt maken om bv iets los te laten, op te laden of om iets tot je te nemen, dat de natuur en haar elementen hier heel geschikt voor zijn.

Met je volle hoofdje aan de winden vragen of ze leeg mag, met je voeten in de zee en vragen of ze je wil verbinden. Met je rug tegen een boom en vragen of de antwoorden in jou mogen stromen. Met je voeten over de aarde en luisteren naar wat er komt. Open kijken naar alles wat groeit en je verwonderen of het feit dat jij daar een onderdeel van mag zijn.

Wees je elke dag bewust van dit enorme cadeau.

Ümai, AARDE, draagt jou..

Mariette Eikelboom / Licht-Zegels / LIFE : Light to Feed Exchange

Vertaalster van het nieuwe licht op deze aarde, universeel verbonden.

http://www.lichtfladderaars.com

** in september 2019 start Mariette met een 7 maanden online training: LIFE. Deze zal geheel gaan over het element Licht-Voeding in ons als mens.

Een gedachte over “Licht-Voeding 9-3-2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s