Licht-Voeding 8-3-2019

Gisteren zat ik in de trein en keek naar buiten, de zon kwam door de wolken heen en de wind blies hard voor zich uit. Echter zoals dat wel vaker is vanuit mijn waarneming, verliep de treinreis in zien toch even wat anders dan voor vele anderen. Halverwege kleurde de lichtstralen namelijk blauw en precies daartussen hing een gouden bol. Het menselijke aan ons kan zulke waarnemingen niet plaatsen, dus roept het in eerste instantie een enorm vraagteken op. Echter mijn binnenste wist eigenlijk al heel snel wat ik waarnam en het bevestigde de afgelopen dagen aan diverse waarnemingen die ik niet alleen had, maar velen met mij in allerlei vormen.

Het nieuwe Licht is zich niet alleen aan het tonen via het voelen en weten, maar inmiddels ook via het zien. Wat je letterlijk ziet, is dat we in elkaar aan het schuiven zijn, universeel. De bol was en is een onderdeel van de lichtvolkeren van de Pleiaden.

Zet je meerdere afdelingen lichtvolkeren aan in tastbare waarneembaarheid op aarde, dan gaan we ze ook zien. Immers het nieuwe plan is om het universeel weer SAMEN te doen, dus ja dan doen we dit ook en stoppen we niet bij aarde als planeet.

En toch zien vele mensen dit niet, hoe kan dit toch?

Dit heeft te maken met hoe ver jouw systeem is in het kunnen waarnemen op die Licht frequentie.

Hier bedoel ik mee, de vorm van de mens op aarde heeft een totaal andere materie, dan die van de lichtvolkeren van bv de Pleiaden. Heeft jouw systeem qua software zeg ik altijd maar, nog niet kennis gemaakt met deze frequentie, ja dan zal je het ook niet zien of herkennen.

Dit is niet iets wat je een speciale truc voor nodig hebt, maar ontstaat vanzelf als je er tenminste voor open staat, bewust en in vol vertrouwen dat het goed is.

Roept het angst op of ongeloof, dan is dat ook de reflectie in waarneming.

Echter zeg je: toon mij het nieuwe Licht op aarde en laat mij universeel ermee verbonden zijn in Licht en Liefde, dan toont het zich. Sterker nog, dan tonen velen anderen zich, gewoon omdat je de ander welkom heet.

Neem het even heel letterlijk: zet je jouw deur open of doe je hem dicht?

Maak kennis met wat er nog meer is, zonder dat je er nu een enorm zweverig geheel of abacadabra gedoetje van maakt.

Wij bestaan uit LICHT en om de zoveel tijd, krijgen we gewoon een heerlijke update en dit doen we in dit geval SAMEN!

In vele vormen, zoals oa de Licht-Zegels.

Vandaag is weer zo’n dag!

Kijk maar eens langer naar de zegel van vandaag, ze bevat een gebed voor deze aarde en onze verbinding ermee in het nieuwe licht.

Ja ook de talen die we spreken, zullen verbreden..

Mariette Eikelboom / #Licht-Zegels / LIFE: Light to Feed Exchange

Vertaalster van het nieuwe licht op deze aarde, universeel verbonden.

http://www.lichtfladderaars.com

3 gedachten over “Licht-Voeding 8-3-2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s