Licht-Voeding 4-3-2019

Verzachting van de mensenziel op aarde.

Deze week zal een periode bevatten dat we de aarde opruimen in oude zielen energie. Willen we ruimte maken voor het nieuwe Licht, dan moet er ook ruimte in de ziel gemaakt worden.

Als je vanuit Licht op deze aarde land, wordt je mens en aan jouw mens zijn zit een ziel vast. De ziel is een prachtig cadeau van aarde.

Je kunt een hele oude lamp zijn zeg ik altijd, maar ben je nog maar een paar keer op deze aarde geweest, dan ben je als ziel dus nog niet zo oud.

Echter alles wat aarde in LEVEN aanraakt, leven is het cadeau wat wij van aarde ( Ümai) tot ons krijgen, wordt een ziel en geeft ook energie af.

Deze zielen energie zal zich automatisch verenigen in het grotere veld en hierin is alles, dus ook jij aangesloten.

Maakt dat iedere ziel op aarde, ervaringen heeft opgeslagen in het grotere zielen veld. Zie het als een bibliotheek van alles wat we tot nu toe gedaan hebben, met iedereen die ooit op aarde en met aarde in LEVEN is geweest.

Vanaf 2013 zijn we de boel aan oude niet meer bruikbare zielen- energie aan het opruimen en dit is het laatste opruim jaar van oude energie.

We zijn namelijk op aarde in een nieuwe cyclus van ZIJN vanuit de mensenvorm begonnen. Dit staat nog maar in de startblokken, maar zal veel veranderen de komende eeuwen in ons bestaan en hoe we als vorm hier aanwezig zijn. Waarbij harmonie voorop zal staan.

Waarbij de eerste drie maanden van 2019, hierin qua zwaarte en oude zooi nog het meest voelbaar zijn voor velen.

Deze week is zo’n week, oude was gaat letterlijk van hele oude zielen de wasserette van licht op aarde in.

Maakt dat er gisteren voorbereidingen zijn getroffen van 12 Lichtvolkeren en hun verweving is deze week op aarde aanwezig.

Maakt dus tastbaar dat er veel energie gaat schuiven, onrust en zwaarte even heel voelbaar kan zijn en wellicht ook heel zwaar in de massa. Alsof je maar niet vooruit komt en ineens alles stil staat. Het kan ook letterlijk zwaar als een massa in je lijf voelen.

Weet dan dat achter de schermen er heel hard gewerkt wordt. Dus laat het maar waaien deze week, stormen en vooral opruimen!

Wordt het je teveel in voelen, dan is deze week juist heel belangrijk om je te richten op het nieuwe verse zachte en vooral sprankelende licht.

Richt je dus op zaken waar jij blij van wordt. Zo puls jij namelijk deze blije energie en dat is heerlijke Licht-Voeding voor de ander. JUIST NU!

Mariette Eikelboom / #Licht-Zegels

Vertaalster van het nieuwe licht op deze aarde, universeel aangesloten.

http://www.lichtfladderaars.com

Een gedachte over “Licht-Voeding 4-3-2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s