Licht-Voeding 2-3-2019

Tov van gisteren is er voelbaar op aarde niet zoveel anders, stilte en onrust is nog steeds aanwezig en voelbaar.

Echter er vindt vandaag universeel wel een verschuiving in 5 plaats, iets wat morgen pas voelbaar is op deze aarde. Als je goed kunt voelen en waarnemen, komt dit vandaag al wel jouw lijn in, echter zonder vorm.

Waarbij mars een belangrijk aandeel heeft en dit zal morgen in en via de natuur op aarde waarneembaar zijn.

Daarbij komt de wind steeds meer naar voren in haar element, inmiddels de derde dag. Dit wil zeggen dat hier iets gaat veranderen in haar substantie en aanwezigheid. Zie het als kletsen, echter kan je de vorm nu nog niet verstaan. Mocht je aangesloten zijn op de winden, probeer dan zuiver te luisteren naar wat ze verteld. Het is namelijk letterlijk een boodschap die belangrijk is voor deze aarde en specifiek voor de mensen en hoe we met elkaar omgaan.

Gidsen zijn er overal, ook via de winden.

Mariette Eikelboom / #Licht-Zegels

Vertaalster van het nieuwe licht op deze aarde, universeel aangesloten.

www.lichtfladderaars.com

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: