Licht-Voeding 27-02-2019


Universeel zijn wij verbonden en alles wat wij doen, doen wij vanuit een groter bewustzijn. Waarin wij de basis hebben van ons unieke kern licht, iets wat alles wat leeft en verbonden is met de lichtvolkeren op deze aarde in zich heeft. Of dit nu mens, plant, dier, elf, de zee, de ster, de berg, de zon, de maan is, allen zijn wij verbonden in dit prachtige licht.

Iets wat al voordat wij naar aarde kwam, onze start was. We zijn al veel ouder dan deze prachtige aarde en zijn hier in deze internationale lichtschool om samen te groeien, uit te wisselen en te leren.

Dit kunnen wij niet zonder elkaar en willen wij als licht volkeren blijven groeien via de mens vorm op deze unieke aarde, dan hebben we telkens opnieuw onderwijs nodig.

Dit onderwijs komt van elkaar, licht-voeding is daar vanuit het grotere bewustzijn een uniek onderdeel in.

Plaats twee levende wezens vanuit de licht volkeren naast elkaar en deze geven beide licht af. Dit licht zal zich verweven en heeft de unieke vorm van voeding voor elkaar. Dus voeden wij elkaar constant met weten, wijsheid, zijn, leren, verbinden, verzachten etc.

Wij doen dit in de vorm van leerlingen, docenten en begeleiders en elke combinatie op deze aarde, draagt er 1 van deze driehoek. Zodra we dan weer klaar zijn, schuiven we verder in deze driehoek.

Vandaag gaan diverse specifieke docenten zich voorbereiden om deze aarde te verlaten, ze zijn klaar met hun taak en zullen gaan overdragen aan de nieuwe. Het is namelijk tijd voor de volgende fase die we langzaam ingaan op aarde.

En dat maakt dat vandaag een hele bijzondere dag is, want niet alleen docenten dragen vandaag over, maar ook sterrenstelsels.

Wij bestaan nu uit een sterrenstelsel in 7 verbindingen dat les krijgt hier op deze aarde en we gaan uitbreiden.

Er wordt vandaag letterlijk een eerste start gemaakt in overgedragen wat nodig is voor de mens vorm, de komende eeuwen op deze aarde.

Deze vergaderingen worden vaker gehouden, maar vandaag is er 1 vanuit oranje in geel en dat betekend dat diverse volkeren van de ZON en het Andromeda stelsel zullen gaan aanschuiven.

En dit laatste is nieuw!

Ze zijn al wel aanwezig, gewoon zoals jij en ik, onderdeel van de Licht volkeren, maar wij waren als mens nog niet klaar voor deze enorme zuivere wijsheid, om er ook echt onderwijs van te krijgen. Uitzonderingen zijn er natuurlijk altijd geweest, maar geloof me de grote mensenvorm massa snapt deze wijsheid nog niet in het uitdragen ervan.

Dit duurt ook nog even, de eerste lessen die zullen vanaf 2026 starten.

Echter universeel zijn we al wel ermee bezig!

Dit zal voor velen raar klinken en ver van hun bed show, maar geloof me, dit is echt iets om heel dankbaar voor te zijn.

De prachtige volkeren van het Andromeda stelsel, dragen namelijk hele zachte zuivere wijsheid in zich. Ze dragen pure liefde en hebben geen woorden in taal nodig, maar verweven zich met het zielen en licht stuk in 1. Ze dragen, begeleiden, laten je groeien, gidsen je en dragen met veel liefde hun kennis over.

Waarbij ze staan in het element kracht, dus gaan we letterlijk samen vanuit kracht bestaan. Niet negatief, maar juist positief. Iets waar wij als mensen nog zoveel in te leren hebben.

De volkeren van de zon, oa de Pleiaden zijn al veel vertegenwoordigd onder ons, wellicht ben je er zelf 1 van. Deze staan voor onvoorwaardelijke liefde voor alles wat leeft op deze aarde in pure verbinding. Vanaf dag 1 zijn zij op deze aarde.

Prachtige wijze docenten, die de komende eeuwen vanuit hun aanvoelen steeds meer verweven zullen zijn in het onderwijs en gezondheidszorg.

Zet hier de docenten vanuit het Andromeda stelsel naast, dan verbreden we ineens zo snel onze kennis van samen leven in harmonie. Iets wat echt zo’n cadeau voor de mensheid gaat zijn. Ik hoop echt dat velen dit gaan beseffen.

Dus vandaag is een dag om heel dankbaar te zijn.

Om jullie even mee te nemen, want ik kan deze vergaderingen altijd letterlijk volgen. Vandaag zijn ze aanwezig in een enorme tuin, net zoals we deze op aarde kennen. Tussen de bomen, oude en nieuwe in letterlijk geel-oranje licht verweven, met klein stukje paars. Dit laatste hoort ook bij het Andromeda stelsel, maar zal op aarde vandaag niet voelbaar zijn. Deze kracht is veel te groot om hier om te kunnen zetten.

Ze zijn allen gelijk vandaag, zitten in een ovale vorm en hebben allen een soort van gouden stok. Allen oudsten hebben zo’n stok, vaak uniek verbonden met hun thuis. Bovenop deze stok zitten bollen van wat lijkt voor jullie op glas. Hierin zit energie verweven en deze energie reageert op de anderen. Deze energie kan ook veranderen van kleur en dit correspondeert weer met hun eigen licht. Zie het als een vorm van communiceren en het zorgt ervoor dat alles zuiver zichtbaar is. Als deze stokken zich onderling verbinden, zie je de totale kleuren van hun weten, wijsheid en vandaag dus overdracht. Ja ze praten ook gewoon zoals jij en ik en terwijl ik dit opschrijf, praat er 1 met mij…

Mariette Eikelboom/ #Licht-Zegels

Vertaalster van het nieuwe licht op deze aarde, universeel verbonden.

http://www.lichtfladderaars.com

11 gedachten over “Licht-Voeding 27-02-2019

 1. Vanaf het moment dat jij verteld over de tuin tussen de bomen oude en nieuwe in letterlijk geel-oranje licht geweven met klein stukje paars….. waar Allen oudsten samenzijn….raak ik geëmtioneerd een verlangen…een geluksgevoel, een weten hoe mooi het daar is en hoe dankbaar ik (wij samen, alles verbindend) mogen zijn.
  Voorzichtig weer stappen verder…in vertrouwen.
  Dank je wel voor het delen, wat ben ik blij en dankbaar om jou blog te mogen volgen❤🙏🍀
  Een fijne dag Mariette

  Like

 2. Prachtig stuk weer en zo mooi mooi verwoord en vormgegeven. Veel van dit soort thema’s zie ik terug met een hele andere energie. Ik hou van jouw lichtheid! Dank

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s