Voelers zijn in hun kernlicht als docent aanwezig: ze geven de mens een upgrade in voelen als communicatie.

Technisch doen de voelers het anders. Ze luisteren niet naar jouw taal, maar voelen waar jij letterlijk zit. Dit doen ze in de meeste gevallen op 2 elementen, namelijk energie en licht. Ze voelen terwijl jij voor ze staat letterlijk jouw wezen. Ze voelen hoe jij in je vel zit, wat jij uitzend en hoe het met jou gaat. Hierin zijn dan weer veel verschillen in niveau van waarnemen, echter starten ze altijd bij het voelen. Hierdoor ervaren ze ook als de ander in dis-harmonie is met zichzelf of de omgeving.

Het voelen staat voor hun gelijk aan communiceren, voelen is hun taal en hun verbinding op deze aarde. Alles gaat vanuit het voel-wezen en dit zorgt ervoor dat voelen voorop denken staat met enkel de hersenen. Voelers gebruiken het totale systeem van ZIJN en zo lopen ze op deze aarde.

Wat maakt dat de vele voelers nu rondlopen op deze prachtige aarde als spiegels, werkers, docenten, verbinders, vertalers en hiermee zijn ze dus letterlijk vanuit hun kracht element aan het werk.

De meeste zijn hierbij ook nog in staat om te werken vanuit en met dit voelen. Iets wat op deze aarde een grote verandering teweeg zal gaan brengen in onze mensenvorm.

Wij kunnen pas transformeren als mens, als we oprecht durven te landen in de vorm zoals we haar nu dragen als mens. Voor velen is echter deze mensenvorm niet aantrekkelijk meer, ze voelt als dis-harmonisch. Alleen waar start je in een verandering, precies bij de start. Dus wil je de mensenvorm vanuit het denk wezen, weer meer balans geven in voelen, dan hebben we dus eerst een hele berg voel wezens op licht niveau nodig. Doordat zij landen in de mensenvorm, kneden ze dus de klei van deze vorm en komen denken en voelen dichter bij elkaar in harmonie.

Als je dus goed kunt voelen, dan weet je precies waar jouw wezen en een ander wezen om vraagt, als het gaat om het verwezenlijken van de mens vorm in haar nieuwe harmonie.

Dus luister naar jouw voelen vanuit jouw kern van LICHT. Wees er niet bang voor, sta niet naast het podium, open jouw vleugels, adem en besta. Het is namelijk jouw wezen dat nu letterlijk een verandering aan het inzetten is op deze aarde.

Het is jouw prachtige voel-licht dat de ander laat groeien en verbreden. Als je namelijk als mens kunt voelen waar de ander zit, dan weet je dat alles verbonden is en dat alles net zo belangrijk is . Pas als je dit oprecht kunt voelen, zend je het ook uit als Licht-voeding voor de ander.

Je draagt door jouw kernlicht in voelen dus bij aan een nieuwe mens, 1 die leeft op aarde in harmonie met alles. Een mens die weet dat zijn basis, puur licht is en dat vanuit dit licht alles mogelijk is voor elk wezen om te mogen bestaan, precies goed. Een mens vorm die gaat landen in de vorm van kracht in harmonie, denken en voelen in 1 systeem. Een mens die via het voelen de ander kan lezen en bewuster kan handelen.

Dank hiervoor.

3 gedachten over “Voelers zijn in hun kernlicht als docent aanwezig: ze geven de mens een upgrade in voelen als communicatie.

  1. Wauw.. zoals altijd precies op het juiste moment.. dank je wel voor deze vertaling van wat ik dus voel, hoe mijn systeem werkt en waarom kennis uit boeken sims zo lastig kan zijn om te laten ‘plakken’ 😅🙏

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s