Licht- Voeding

Het is voor velen een abstract begrip, maar LICHT is de basis van iedereen die leeft op deze prachtige aarde. Licht is jouw hele wezen in ZIJN. Al wat jij eet met jou licht, zend je ook weer uit. Iets waar we zo vaak als mens niet bewust bij stil staan en toch is het zo. Denk maar eens na, als jij nare gedachten hebt over jezelf, dan eet je deze dus letterlijk. Echter als je ze daarna niet omzet naar nieuw vers licht vol van liefde, dan ga je deze gedachten dus ook omzetten naar licht dat afgescheiden zal worden en dus beschikbaar komt voor de ander. En dit zijn dan alleen nog maar onze gedachten. Hoe vaak ga je in het LICHT van de natuur zitten, de ZON, de MAAN, ja ook zij schijnen en zenden dus hun eigen licht-voeding voor jou. Met totaal andere functies. Zo heeft het water de functie in voeding van helderheid, reiniging, maar ook verbinding met deze aarde. De ZON is het aller hoogste aarde licht voor ons als voeding en zo nodig in elke licht vezel in jou. Dus blijf je elke dag verbinden met de ZON. Wandel door haar wezen, raak haar aan terwijl je contact zoek en vraag haar om je te verwarmen met haar licht en wijsheid..

Als je jezelf open zet voor al het LICHT dat op deze aarde en universeel aanwezig is, dan gaan dingen veel makkelijker. Immers we dragen elkaars licht en dus dragen we altijd elkaar. Verbind je dus met licht dat jouw kern wezen nodig heeft, wat haar past. Jouw basis nogmaals is een kern van licht. Zodat ze de juiste voeding krijgt en deze vol liefde en rond in stroming ook weer uit mag zenden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s