Jonge ziel, oude ziel, oude lamp, nieuwste licht??

Vaak zeggen we op aarde: kijk dat is een oude ziel. Wat we hiermee bedoelen is dat iemand al meerdere keren als Licht in een mensen bestaan aanwezig is geweest. Zijn of haar zielen sleutels bevatten allemaal informatie over de levens die ze als mens hebben gehad op deze aarde. Wat maakt dat ze ook over aarde kennis en een bepaalde aarde wijsheid beschikken.

Echter er is ook een andere wijze op deze aarde: namelijk de oude lamp! Nee geen oude ziel, maar een oud licht. Dit betekend dat hij of zij als lichtwezen al heel lang gelden ontstaan is en dus op puur LICHT niveau vol met wijsheid en weten zit.

Dit hoeft echter NIET te betekenen, dat je dan ook automatisch een oude ziel bent!!

Want als jij al biljarden jaren in het licht netwerk aanwezig bent, maar nog maar 2 keer daarvan op aarde hebt rondgelopen in een mensenvorm, tja..dan ben je dus geen oude ziel. Immers de ziel hoort bij de verbinding van aarde. Jouw kennis van aarde is dan nihil en vaak is het een zoeken en heel veel ervaren, eer je snapt hoe het hier werkt.

Dan heb je daarbij ook nog de allernieuwste lichting, die van de meest verse gloeilamp en dus jonge ziel. Zij beschikken zoals ik altijd zeg over de nieuwe harmonie in lichtstand en zijn vanuit hun wezen al in verbinding met alles. Echter zijn ze daardoor in hun verbindingen heel wijs, maar als mensje en lichtje op aarde zoekende. Want hoe werkt het dan in mij als licht en hoe werkt het dan op deze aarde.

Dus wat ben je zelf dan??

Oud licht, jonge ziel?

Oud Licht, oude ziel?

Jong licht, jonge ziel….

Hoe ouder de ziel, hoe meer je snapt wat het element zwaarte is. Dit omdat je de afgelopen levens op aarde deze zwaarte hebt meegemaakt. Daarnaast ken je ook het element kracht in macht en heb je een verschuiving meegemaakt van oer voelen, naar denken in de mens vorm. Je hebt een enorme verbinding met deze aarde, haar oude volkeren, de natuur wezens en je weet wat het is om met meerdere in harmonie te kunnen bestaan. Je kan werken vanuit de elementen van aarde, werken met haar energie en haar licht verbinding. Echter heb je in jouw wezen ook pijn, verdriet en rouw gekend in het zien veranderen van deze aarde. Iets wat wellicht nu wel los mag..

De oude lampen daarentegen zijn gericht op letterlijk licht verspreiding in alle facetten van LICHT en weten dat ze aangesloten zijn op het universele netwerk. Daarbij zijn ze verbonden met alles wat leeft vanuit respect. Dit alles om een nieuwe harmonie neer te zetten op aarde. Ze doen dit samen met de oude zielen, immers deze hebben ook een tijd gekend van harmonie. Oude lampen, oude lichtjes komen niet van aarde, maar staan in andere verbindingen en lopen dus ook letterlijk anders rond in hun wijsheid en kennis. Op aarde is het vaak een zoektocht in eerste instantie, want hoe werkt het hier op deze planeet. Het meest ingewikkelde is de vaste vorm die energie geeft, terwijl LICHT geen vaste vorm nodig heeft. Maakt dat vele oude lampen vanaf kinds af aan een natuurlijke drang hebben om vormen te onderzoeken en af te tasten hoe ze hun licht in vaste vorm kunnen doorgeven. #lichtfladderaars zijn er niet zomaar..

De hele nieuwe verse lichting als gloeilamp op aarde, zit in 1 van hun eerste levens hier, maar zijn dus universeel ook hartstikke vers. Ze kennen geen zwaarte als licht element, sterker nog dit zit al niet meer in hun formule van ZIJN. Ze schrikken letterlijk van zwaarte in alle facetten, raken ervan in de war. Daarbij zijn het zulke goeie voelers dat ze iedereen als een mri scan doorgronden en alles met elkaar als 1 prachtige verbinding zien. Elk wezen is even belangrijk en harmonie is altijd het uitgangspunt om te kunnen zijn. Als mensje en als lichtje hebben ze veel begeleiding, liefde en heel veel geduld nodig om in hun eigen tempo te mogen ontdekken hoe het universeel werkt. Ze zijn nu op aarde om vanuit hun prachtige nieuwe wezen van licht, de ander te verweven in dit licht.

Een gedachte over “Jonge ziel, oude ziel, oude lamp, nieuwste licht??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s